Over ons

Hallo cateraars, foodtruckers en event planners!

Wij zijn Maty and Marten. In december 2018 hebben wij Catermonkey opgericht.

We kennen elkaar ruim 7 jaar. Maty bouwde zijn cateringbedrijf op in België was op zoek naar bedrijfssoftware om hierin te ondersteunen. Marten is een software-ontwikkelaar die net 'CateringSoftware' had ontwikkeld, een Nederlandse web-app voor de cateringbranche. Zo'n 6 jaar lang waren Maty en zijn team fervent gebruikers van dit systeem, samen met andere cateringbedrijven in Nederland en België. Maty zijn bedrijf groeide uit in meerdere concepten en merken.

Maty & Marten

Met de tijd leerden we veel. We wisten dat CateringSoftware verbeterd kon worden op diverse vlakken. Gelukkig wisten we vanuit ervaring ook hoe het ideale cateringsysteem eruit zou moeten zien. We besloten om een compleet nieuwe versie te ontwikkelen, vanaf nul. Met hippere naam. Hierin stopten we alle geleerde lessen. Belangrijker; we begonnen dit avontuur samen, omdat onze ervaringen elkaar aanvullen. Naast oprichters van Catermonkey zijn we dus ook daadwerkelijk gebruikers.

We hebben nu genoeg ervaring en vooral ook passie in zowel catering als software ontwikkeling, en de ambitie om Catermonkey uit te laten groeien tot de toonaangevende app in de wereld van catering, food en events.

Enfin, dit was een korte versie van ons verhaal. We zijn vooral ook benieuwd naar het jouwe! Laat ons weten wat je doet, en hoe je werkt, of probeer Catermonkey gewoon eens uit. Voor vragen kun je ons via de chat altijd bereiken.

Salut!

Maty & Marten