Laatste nieuwsartikelen

De laatste ontwikkelingen van Catermonkey vind je hier!

Nieuwe feature: prijslijsten

06-10-2020

Er is een nieuwe functie aan Catermonkey toegevoegd. We zijn hem nog aan het uitproberen, en het wordt binnenkort verder uitgebreid, maar het kan nu al nuttig zijn.

Je kunt op de productenpagina rechtsboven op het prijslijst icoontje klikken, en dan een prijslijst maken. Hierop kun je speciale prijzen invoeren voor je producten, of bijvoorbeeld elke productprijs met 5% verlagen.

Vervolgens kun je deze prijslijst koppelen aan een klant. Dus heb je een klant die altijd 5% korting moet krijgen, d...

Recente updates, waaronder dark mode en overzichtelijkere schermen

25-08-2020

De afgelopen maand zijn er een paar handige zaken toegevoegd. Hieronder een lijstje

  • Webshop: het is mogelijk om met afhaal tijdslots te werken. Dit is handig in tijden van Corona. Je kunt instellen hoeveel afhaalbestellingen er maximaal op een bepaald tijdslot kunnen plaatsvinden. Klanten kunnen vervolgens een bezet tijdsslot niet kiezen, en dienen een andere te kiezen
  • Webshop: voorraad op verkoopproducten. Heb je van een bepaald product een beperkte voorraad? Je kunt op de productenpagina ...

Catermonkey heeft een nieuw jasje!

24-07-2020

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website. Onze huisstijl is verfrist, en ons aapje lacht net even wat vriendelijker. We hopen dat op deze manier de site duidelijker te navigeren is.

Verder valt te noemen dat de site nogal sneller geworden met deze update, en zeker op mobiele apparaten een stuk beter te bedienen is.

Mis je nog iets of heb je nog feedback? Laat ons gerust weten!...

Recente ontwikkelingen van Catermonkey

16-04-2020

De afgelopen maanden zijn we druk geweest om allerlei zaken binnen Catermonkey te verbeteren en uit te breiden. Hieronder volgt een opsomming van de belangrijkste zaken.

Nieuwe koppelingen en integraties

Dit jaar zijn er 3 boekhoudpakketten bijgekomen waarmee we koppelen:

  • Yuki
  • Winbooks
  • Factuursturen.nl & .be

Tevens is er een koppeling gemaakt met de volgende systemen

  • Mollie, voor iDeal en Bancontact betalingen in de webshop
  • Woo-commerce, een koppeling met de bekende wordpress ...

Gazet van Antwerpen - Solidariteit in tijden van corona: Fingerfood Truck stelt software gratis ter beschikking van sectorgenoten

16-03-2020

Dit artikel stond origineel op de Gazet van Antwerpen

Maty van Geirt van Fingerfood Truck snelt zijn sectorgenoten te hulp. Cateringbedrijven, event planners, foodtruckers en uitbaters van feestzalen mogen gratis gebruik maken van zijn softwareprogramma Catermonkey zolang de coronacrisis hun omzet bedreigt.

Harde klappen catering- ...

Een offerte na 3 of meer dagen pas bij je klant op de mat? Dat kost omzet!

31-10-2019

Duurt het soms wel meer dan 3 dagen voordat een klant een offerte voor catering toegestuurd krijgt, na eerste contact? Lukt het door alle drukte soms niet om een offerte op te stellen zo snel als je zelf zou willen?

Zonde!

Dan is de kans groot dat de offerte niet doorgaat.

Waarom?

Mensen die op zoek zijn naar catering vragen vaak bij meerdere cateraars een offerte op. De cateraar die als eerste een fatsoenlijke offerte verstuurt, bijvoorbeeld na 1 werkdag, heeft dan verreweg de g...

Vertrokken raken met Catermonkey gaat 't best in een korte training

28-10-2019

Een nieuw systeem leren kennen kan soms een drempel zijn om eraan te beginnen. Van uitstel komt dan soms afstel, en voor je het weet werk je nog op een manier die je teveel tijd en geld kost, en teveel stress oplevert.

Daarom hebben we nu een on-line training gelanceerd, waarbij je tot maximaal 2 uur van ons persoonlijk uitleg krijgt (voor €95,-). We nemen je door het systeem, vanuit het gemak van je eigen stoel, en stemmen de training helemaal af op jouw bedrijf. Vragen die in je opkomen kun j...

Het gaat hard voor digitaal voorbeeld Catermonkey

23-10-2019

Dit artikel stond origineel op madeinkempen.be

KASTERLEE – Deze zomer werd Catermonkey door de FOD Economie gelauwerd als digitaal voorbeeld in de sector. De applicatie helpt cateraars, foodtruckuitbaters en eventorganisators door hen 70% van hun administratie te besparen. Oprichter Maty van Geirt heeft de ambitie om de hele branche te digitaliseren.

Samen met een Nederlandse softwareontwikkelaar startte ...

Catermonkey in de media - madeinkempen.be

25-06-2019

Dit artikel stond origineel op madeinkempen.be

Maty Van Geirt (Fingerfoodtruck, Streetfood Festival) is samen met zijn Nederlandse vennoot Marten Sytema in de prijzen gevallen in de wedstrijd Tijd voor Digitaal van de FOD Economie. Met hun Catermonkey verkopen ze software die cateringbedrijven uren administratie bespaart.

Maty Van Geirt is altijd een voorloper geweest op het vlak van digitaliseri...

Catermonkey in de media - hln.be

21-06-2019

Cateraar ontwikkelt software die álles regelt: “Zelfs het aantal benodigde lepels en pannen”

Dit artikel stond origineel op hln.be

“Iedere cateraar vergeet wel eens iets als hij naar een klant vertrekt. Met ‘Catermonkey’ wordt dat onmogelijk”, zegt Maty Van Geirt uit Kasterlee, die de software mee ontwikkelde. “De interesse in België en Nederland is...