Trouwfeesten en andere events

Je events zijn magisch. Maakt niet uit of het een huwelijk, bedrijfsfeest of welk evenement dan ook is, je lijkt het altijd speciaal te kunnen maken. Door de aankleding, het lekkere eten je vriendelijke personeel en de goede sfeer die je verzorgt praten je gasten nog lang na.

Maar, het is hard werken en veel voorbereiding om alles in goede banen te leiden. Eerst dien je je prospects al te overtuigen dat ze bij je in goede handen zijn. Dit betekent dat je een overtuigende offerte moet kunnen maken. En als het evenement nadert, is het belangrijk dat je voldoende personeel hebt ingepland of uitgenodigd. Dit maakt dat je structuur en overzicht wilt, en geen chaos.

Goed nieuws! Catermonkey is ontworpen met precies dit in gedachte. Catermonkey is een vriendelijke, simpele en elegante web-app die dient als een digitale assistent voor alles wat komt kijken bij organiseren van events en feesten. Een centraal punt voor alle zaken en taken: locatiebeheer, event planning, offertes, facturen, rapportages, personeelplanning en meer.

Maar geloof ons vooral niet op onze blauwe ogen, maar probeer het 14 dagen gratis uit. Je ontvangt daar binnen een gratis persoonlijke online opleiding toegespitst op jouw zaak. Ook kun je elke minuut het abonnement stopzetten, als het toch niet bevalt. En als je hulp nodig hebt of vragen hebt, stel ze gerust in de chatbox hieronder of via e-mail!