Externe applicaties

Hieronder staan externe web-applicaties waarmee Catermonkey kan koppelen. Als je op één of meer van deze applicaties een account hebt, kun je een koppeling leggen.

Moneybird is een facturatie- en offerteprogramma. Catermonkey koppelt met Moneybird door je als gebruiker de mogelijkheid te geven om Catermonkey facturen te exporteren naar Moneybird. Als je deze applicatie koppelt, komt er een Moneybird knop bij iedere factuur bewerk pagina.

Exact is één van de bekendste boekhoudpakketten uit Nederland. Catermonkey integreert met Exact door je als gebruiker de mogelijkheid te geven facturen uit Catermonkey te exporteren naar Exact. Eenmaal gekoppeld zal er een Exact knop verschijnen bij het bewerken van een Catermonkey factuur.

Exact heeft zijn boekhoudpakket nu ook in België! Catermonkey integreert met Exact door je als gebruiker de mogelijkheid te geven facturen uit Catermonkey te exporteren naar Exact. Eenmaal gekoppeld zal er een Exact knop verschijnen bij het bewerken van een Catermonkey factuur.

De Wolters Kluwer - Twinfield Boekhouden export functie stelt je in staat de in Catermonkey gemaakte facturen te exporteren als verkoopboekingen in Excel-formaat. Deze kun je vervolgens eenvoudig importeren in Twinfield, zodat je boekhouding compleet is.

Yuki is een populair boekhoudpakket in Nederland en België. Catermonkey kan facturen uit Catermonkey doorsturen naar Yuki, zodat je ze vanuit Yuki kunt doorsturen naar je klant.

SnelStart is een populair boekhoudpakket in Nederland. Catermonkey kan facturen doorsturen naar SnelStart, zodat je ze vanuit SnelStart kunt doorsturen naar je klant.

Winbooks is een populair boekhoudpakket in België. Via Catermonkey kun je facturen exporteren naar een CSV bestand, die je vervolgens kunt inporteren in Winbooks. Zo is je boekhouding snel compleet voor je accountant.

Factuursturen.nl/.be is een moderne en populaire webapplicatie voor het versturen van facturen. Je kunt Catermonkey facturen exporteren via een knop naar Factuursturen, zodat je ze van daaruit naar de klant kunt sturen. Werkt met de Belgische en Nederlandse versie.

e-boekhouden is een boekhoudpakket in Nederland. Catermonkey kan facturen uit Catermonkey doorsturen naar e-boekhouden, zodat ze gelijk goed staan ingeboekt.

Met de Mollie koppeling kun je iDeal betalingen ontvangen in de webshopmodule. Je dient hiervoor eerst een account op Mollie aan te maken, mocht je dit nog niet hebben.

Woo-commerce is een populaire webshop module voor het Wordpress CMS. Heb je al een webshop met Woo-commerce? Koppel deze dan aan Catermonkey (uitleg), en als een bestelling binnenkomt in Woo-commerce wordt die automatisch met alle info doorgezet naar Catermonkey.

Shopify is een populair webshop platform. Zorg dat je shopify bestellingen worden doorgestuurd naar Catermonkey, via deze koppeling. Zo kun je er gemakkelijk offertes, maaklijsten, inkooplijsten enz. maken van al je Shopify bestellingen.

Heb je een Lightspeed ecommerce webshop? Dan kun je je Lightspeed bestellingen automatisch synchroniseren naar Catermonkey om er vervolgens maak-/ en inkooplijsten en besteloverzichten etc. van te maken.

Deze koppeling kun je gebruiken om labels te printen vanaf je One Drive. Op termijn zullen we deze koppeling uitbreiden met meer functionaliteit. Laat ons een bericht achter als je hier interesse in hebt.

Met CloudPOS haal je een volledig kassasysteem in huis. Voor Catermonkey gebruikers in België nog een extra troef: je kunt zo ook met de Witte Kassa koppelen! Vraag ons naar meer info. De licentienaam en api-token kun je opvragen bij de CloudPOS Support.

Routelogic is een logistieke tool om handig je bezorgbussen efficient te plannen. Zowel qua vulling als qua route. De koppeling werkt zowel me bestellingen bezorgne, als ook met retour ritten om bijv. spullen op te halen.