Bruun van Dyck - De Casteleer

De Casteleer maakt volop gebruik van Catermonkey voor hun feestzalen, huwelijksfeesten en catering. Zaakvoerder Bruun van Dyck vertelt...

Deze cateraars bevelen ons niet aan

Eh, bedankt... šŸ™ˆ šŸ˜‰

Zij gingen al digitaal

Rob Brink, Heerhugowaard - Party Garden Catering

Wij werken al jaren samen, eerst catering software, nu met Catermonkey. Een mooi stukje automatisering. Aanvragen, bestellingen, offertes en de doorkoppeling naar het factuur programma, het kan allemaal. en... er kan nog veel meer als we dat in de toekomst willen. En de service is perfect. Wij zijn nog steeds heel blij met het toen genomen besluit om met Catermonkey in zee te gaan.

Duidelijke knoppen loodsen ons door het programma en zo maken wij de mooiste offertes en ook nog eens op een snelle manier, hier zijn wij heel erg blij mee. Ook de lijsten voor in de keuken, en de koppeling met ons boekhoudprogramma Exact Online en de webshop maakt het extra interessant voor ons.

Ons bedrijf Partygarden dankt Maty en Marten!

Michiel Broeckx, Kasterlee - Hapjes & Co

Een all-in-one pakket, onmisbaar voor een professionele cateraar! Catermonkey geeft ons de mogelijkheid om via 1 service online nieuwe bestellingen te ontvangen, op te volgen, in te plannen, maaklijsten te genereren, bestelbonnen te creƫren tot en met het opstellen van je facturen.

Overal toegankelijk, dit geeft ons ook de mogelijkheid om bestellingen thuis of op verplaatsing verder op te volgen. Hierdoor kunnen onze klanten sneller beholpen worden. Ze staan ook open voor feedback en nieuwe gevraagde functionaliteit welke bij toegevoegde waarde ook geĆÆntegreerd wordt in de service, waardoor deze nog krachtiger en efficiĆ«nter wordt!

Lenie Zonnenberg - van Bergeijk, Nijkerk - PartyZ

Na een verkoopgesprek kunnen we met Catermonkey heel snel het op maat gemaakte voorstel naar onze gasten mailen dankzij de standaard sjablonen die we heel gemakkelijk en eenmalig zelf hebben ingericht, compleet met sfeerfotoā€™s die we zelf kunnen toevoegen en regelmatig wijzigen. De inkoper heeft met de handige en gerubriceerde inkooplijsten snel overzicht voor de dagelijkse en wekelijkse bestellingen. En onze koks zijn blij met de besteloverzichten voor een perfecte uitvoering van de opdracht, inclusief tijdsplanning, dieetwensen, ingrediĆ«ntenlijst etc.

De module met personeelsplanning is voor ons een heel handige en belangrijke functie in Catermonkey die het veel makkelijker maakt om medewerkers in te plannen.

Leon Borburgh, Bavel - Traiteur Catering Rommens

Geweldig programma met super begeleiding. Wij als cateraar ervaren een zeer prettige samenwerking met veel persoonlijke aandacht. Een geweldige uitvinding voor iedere ondernemer in de catering- en eventbranche! 5 sterren

Jan Schevenels, Hoegaarden - De Barbecue Chef

Sinds het gebruik van Catermonkey ziet onze werking binnen ons traiteur- en cateringbedrijf The Chef er toch wel anders uit. We werkten voordien met een generiek crm programma dat niet afgestemd was op onze sector. Nu kunnen we dankzij Catermonkey hƩƩl wat zaken automatiseren die voordien letterlijk met excel, to-do lijstjes en pen en papier gebeurden. Ons grootste voordeel is om nu alles in 1 tool te centraliseren en door de automatisering vƩƩl tijd te besparen. Een aanrader voor elke traiteur of cateringbedrijf.

Charlotte Moerman, Hasselt - Kachet

De monkey-proof functionaliteiten in combinatie met de snelle, behulpzame en vriendelijke service van de ontwikkelaars maken Catermonkey een uitstekend product. Na een diepgaande vergelijking blijkt een integratie vlotter en goedkoper dan vergelijkbare software systemen mogelijk te zijn. Desalnietttemin zijn de uitbreidingsmogelijkheden even flexibel. Een knap initiatief dat we met plezier aanraden aan collega-cateraars en -venues!

Bjƶrn Maessen, Sittard - Wild at Heart BBQ

Ondernemen is voor mij bezig zijn met mijn passie, dus met mijn producten! Het maken van offertes, het ontwikkelen van menu's, personeelsplanning, inkopen, al het rekenwerk en mijn productieplanning, zijn zaken die ik het liefst uitbesteed. Ik focus mij het liefst op hetgene waar ik echt goed in ben.

Eindelijk een hulpmiddel dat aansluit bij mijn behoeftes iets waar ik altijd bij kan, waar ik ook ben! Een hulpmiddel waarin ik in een handomdraai mijn offertes maak, waarin mijn planning verzameld is, en die ik automatisch terugvind in mijn agenda.

Geen eindeloze stapel papieren boodschappenlijstjes voor mijn klussen, maar een overzichtelijk totaal van benodigdheden per leverancier van verschillende opdrachten met enkele muisklikken gegenereerd.

Maty van Geirt - Streetfoodfestival

Een cateringconcept als de onze zou zonder een tool als Catermonkey simpelweg onbegonnen werk zijn. De tijd dat ik een pen, papier, een rekenmachine en vƩƩl tijd nodig had om al mijn inkopen te doen is sinds mijn lidmaatschap lang verleden tijd. Ook mijn vuilnisemmer heeft veel minder werk omhanden. Je kan gewoon veel beter inschatten wat je dient in te kopen en alleen op dat vlak verdien ik Catermonkey al dubbel en dwars terug. Om nog maar te zwijgen van al die uren die ik nu met prettige dingen kan invullen.